הפרעה בדיבור

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

30/11/2003 | 19:00 | מאת: חוה

בני בן 11 שנים מגמגם באופן קבוע. הינומיספר פעמים בטיפול אצל קלינאית תיקשורת ואין שום תוצאות לטיפול . שאלתי היא האם יש צורת טיפול אחרת?

ישנו ריבוי של שיטות טיפול, אך השינוי יופיעה רק לאחר מספר טיפולים ולא מייד או לאחר מספר טיפולים. לקבלת מידע מפורט תוכלי לפנות לאירגון לעזרה עצמית של האנשים הסובלים מגימגוםambi.org.il או תפספרי לי מה עשיתם עד עכשיו וניראה מה עוד יש בסביבתכם הגאוגרפית.

ישנו ריבוי של שיטות טיפול, אך השינוי יופיעה רק לאחר מספר טיפולים ולא מייד או לאחר מספר טיפולים. לקבלת מידע מפורט תוכלי לפנות לאירגון לעזרה עצמית של האנשים הסובלים מגימגוםambi.org.il או תספרי לי מה עשיתם עד עכשיו וניראה מה עוד יש בסביבתכם הגאוגרפית.

02/12/2003 | 21:40 | מאת: סי

שלום! ידוע לי מניסיוני האישי , שייש בבית חולים תל השומר מכון לשמיעה ולדיבור. במכון הדיבור ישנו טיפול הנקרא "טיפול אינטראקטיבי" שמטפל בבעיות שטף- גמגום. מספר הטלפון של בית החולים הוא- 03/5303030 . שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה