שיטה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

16/11/2003 | 18:16 | מאת: daffi

אני אימא לילד בן 10 מגמגם יש לי שאלה איזה שיטה טובה יותר או איך יודעים מה נכון יותר לילד יש כמובן את שיטת הדסה בירושלים וכן שיטה של ברברה דם אני מבולבלת מה עושים

אינני יכולה להשוות בין השיטות. מה שעוזר לו יכולה להיות שיטה אחת ולא השניה. אולי כדאי לך לפנות לקלינאי התקשורת שמכירים אותו ויוכלו להמליץ לך מה מתאים לו באופן אישי. ידוע לי שאירגון המגמגמים בישראל, קבוצה לעזרה עצמית של אנשים עם גימגום הקימה תוכנית להדרכת הורים של ילדים עם גימגום. כתובת האתר שלהם: www.ambi.org.il בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה