שאלה...

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

23/10/2003 | 18:33 | מאת: גיא

שלום רב. אני בן-65 וסובל מזה כשנתיים מהמחלה הנדירה:נוירון מוטורי-(als). אני לא מדבר ברור-ילדי לא מבינים אותי בגלל המחלה וגם יש לי הפרעות בבליעה. האפ טיפול אצל קלינאי תקשורת יכול לעזור לשיפור ההבנה של הסובבים אותי את דיבורי? איזה טיפול אצל קלינאי תקשורת יכול לעזור לי? בתודה מראש גיא

הטיפול הינו התנהגותי בעקרו. תתרגל ותלמד איך לתפקד יותר טוב עם היכולות הקיימות וגם הטיפול יכול לעזור להפחית את הנזקים המתווספים מבחינה תפקודית, בתחום הדיבור והבליעה, גם יחד. היכן בארץ אתה גר? יש מספר קלינאיות שמתמצאות בתחום זה וודאי ישמחו לקבל אותך לטיפולן.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה