דלקת אוזן תיכונה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

23/07/2003 | 16:40 | מאת: לימור

האם רופא א.א.ג יכול לאבחן דלקת כזו ללא בעיה או שצריך צילום/מכשור מיוחד? אם הדלקת כרונית וחוזרת איזה טיפול יכול ליהיות מתאים? ממה היא נגרמת? האם יכולה להשפיע על תוצאות בדיקת ABR ושמיעה?

רופא אאג מומחה באיבחון של דלקות אוזניים (בין היתר) על ידי קבלת מידע מהחולה, מבט אל עור התוף ובדיקות נוספות אשר מבצע במרפאתו כחלק מהבדיקה הקלינית. התאמת הטיפול ומתן טיפול מונע הינה בתחום אחראיותו ולשיקול דעתו של הרופא ואין לי מה להוסיף למתן טיפול רפואי (זה לא בסמכותי המקצועית) הסיבות רבות והמענה ינתן באופן אישי על ידי הרופא. כן, דלקת באוזן יכולה להשפיע על התוצאות וניתן לבצע בדיקת ABR דרך העצם BC. תתיעצי עם הקלינאי שמבצע את הבדיקה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה