היפר אקטיביות

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

01/06/2003 | 14:46 | מאת: מאיה

בני כיום בן 11 לראשונה אובחן בגיל 8 לערך כהיפר אקטיבי, ע"י רופא ילדים שערך לו את המבחן (שאינני זוכרת את שמו)שבו ניתנת חוות דעת על הילד ע"י ההורים והמורה, וכך משקללים את דרגת ההיפר אקטיביות. לפי מבחן זה, נאמר לי ע"י הרופא כי הוא "במקום טוב באמצע"... ניתן לו טיפול ברטאלין, שעזר מאד בתחילה. לפני כשנה הוחלט לתת לו את ה-SR היות ובשעות הצהריים המוקדמות כבר היה קשה לו להתרכז. הוא נבדק אצל נוירולוגית שטענה שלא צריך לעשות בדיקות נוספות חוץ מאשר EEG בשינה, ואיבחון רגשי. אבקש לדעת יותר לגבי בדיקת TOVA האם מומלץ לעשות אותה? מה מידת האמינות? ומה היא נותנת?

הפניה זו אינה מתאימה לפורום הפרעות בתקשורת, אליך לפנות לפורום רפואת הלדים, פסיכולוגיה או נאורולוגית ילדים.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה