גמגום ומלמול ברמה נמוכה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

14/05/2020 | 19:22 | מאת: אור

היי פרידה! נעים מאוד, שמי אור ואני בן 23 מאיזור השפלה. לאורך כל חיי אני ממלמל ובולע מילים בעצימות נמוכה, ברמה שלא פוגעת ביכולת שלי לתקשר או לתפקד באופן כללי. אני מעוניין לשפר את יכולות אלו מתוך רצון לשאת הרצאות ונאומים בעתיד, בהתאם לשאיפות המקצועיות שלי. האם קלינאי/ת תקשורת יוכלו לעזור לי בעניין? האם הנושא הוא חלק מתחום העיסוק שלכן? תודה רבה והמשך יום נעים!

קלינאית תקשורת בהחלט יכולה לסייע לך, בציוחד אם יש לך מוטיוציה ומודעות. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה