בעיות באוזניים והמפרקי הלסת תעזרו לי השתגעתי מזה !!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

12/09/2019 | 22:20 | מאת: נתנאל חמיאס

זה אני נתנאל חמיאס שלפני 3 חודשיים בחודש 6 התלוננתי על בעיות באוזניים של לחץ שלא משתחרר הרגשתי שמיעה חלשה שקרה לי פתאומי ובפעם הראשונה הלכתי לרופא אף אוזן גרון בקפלן בדק אותי הכניס לי צינור דרך האף מצלמה ובנוסף בדק עם מצלמות בתוך האוזניים כתב לי בטופס שחרור שיש לי SOM מעט נוזליים ואמר לי לעשות בדיקת שמיעה וגם טימנופטריה עשיתי הכל תקין אין לי את הבדיקת שמיעה עשיתי אחרי 3 שבועות חודש אחרי שהייתי אצלו לא היה שום שינוי הלכתי לרופא אף אוזן גרון שוב בקופת חולים בדק רק את האוזניים החיצוניות אמר תקין ושלוש שבועות חודש אחרי שוב הלכתי לרופא אף אוזן גרון באשקלון בועז פורר סיפרתי לו את הבעיה הכניס לי את המכשיר שבודק את האוזן החיצונית רק את האוזן החיצונית ואת התעלה לא בדק בפניים ואז אחרי כמה זמן התחלתי לשמוע פקים בומים קליקים לבד לא ידעתי מה זה כבר השתגעתי מזה לא יודע אני מפחד שיש לי משהו באוזן התיכוניה או באוזן הפנימית איך זה שהבדיקת שמיעה תקינה וה2 הרופאים אמרו תקין והרופא של קפלן כתב משהו אחר לא יודע מה לעשות ואני עד עכשיו עם הבעיה האוזן לפני ב2016 היה לי נקב קטן בעור התוף הוא נסגר לא שומע טינטונים לא שומע ציפצופים רק שומע בומים ועד עכשיו מרגיש את הלחץ הזה ואת הפקים והקליקים האלו יש מצב שזה הלסת קשורה לבעיה הזאת ואני גם שומע כמו רוח באוזן ימין באוזן אני 3.5 חודשייים ככה לא עלו על הבעיה מה אני אמור לעשות כבר אין לי כוח אבדה לי התקווה אוףףףף ולפני שכל זה התחיל לא היה לי כלום שמעתי נורמלי תקין הייתי לאן אני צריך לפנות ?

בעבר המלצתי לך לגשת לרופא פה ולסת, נבדקת?

15/09/2019 | 18:57 | מאת: נתנאל חמיאס

לא ישלי תור בעוד חודש רק אמרו לי בקפלן להביא תופס 17 וצילום דנטלי של הפה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה