התנצלות

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

17/02/2003 | 09:32 | מאת: רחל לוי

לפני מס' ימים פניתי לפורום לגבי בעיה שנתקלתי עם בני בנושא גימגום, ואכן נענתי בתשובה חמה מהג' פרידה קורנברוט מנהלת הפורום. בעקבות פנייתי הקודמת, הנני רושמת הודעה זו על מנת להתנצל ולהעמיד דברים על דיוקם בפני המטפלת של בני שמתוך חרדה ודאגה נרשמו דברים בהכללה לא ראויה. עוד אוסיף ואומר שיתכן מאוד שהחרדה שלי הביאה אותי לחשוב בצורה לא שקולה. אז על גבי פורום זה, קבלי את התנצלותי

רחל, אין צורך בהתנצלות על כך ששאלת וקיבלת תשובה!!!! בכל מיקרה כאם דאגותיך מובנות וחובתך הראשונה לבנך ולא לאגו של מטפל כל שהוא! בהצלחה בהמשך דרכך. בברכה, פרידה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה