מחפש קלינאית תקשורת טובה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

12/02/2003 | 14:35 | מאת: שי

יש לי ילדה בת 3.3 עם איחור בדיבור ביחס לבני גילה. אני אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי. מחפש קלינאית תקשורת צברית, שמבינה היטיב בתחום. אשמח אם תוכל לייעץ לי.אני עובד עצות

חפש באתר קלינאי התקשורת www.ishla.org.il באשר ל"צברית" קלינאי תקשורת "שאינן צבריות" טובות באותה מידה כשמדובר על תקשורת, ודאי תעדיף קלינאי בעל נסיון וידע על פני קלינאי צעיר ללא נסיון אשיר!!!! במיוחד כשתדרש לקבל הדרכה והכוונה לסייעה בעצמך ובאופן אינטנסידבי לבתך!!!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה