בעיות למידה אצל מבוגרים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

03/02/2003 | 01:51 | מאת: תם

אני לומד לתואר ראשון וכל שאני יושב ולומד קשה לי מאוד לעבור את הבחינות. בדרך כלל אני מאוד לחוץ לפני הבחינה וגם בזמן הבחינה. טרלין לא עזר. האם ניתן לקבל דרך קופ"ח הפניה לאיבחון של בעיות למידה? האם ניתן לקבל יעוץ כלשהו בנושא זה דרך קופ"ח? ואם לא למי עלי לפנות? תם

יש שירותי יעוץ באגודת הסטודנטים! לא ידוע לי שקופ"ח משתתפת באבחון או טיפול בגיל זה, אבל שווה לך לשאול את הרופא המטפל שלך. אם הייתה מחוץ למסגרת לימודים (בגלל שרות צבאי, למשל) אז ידוע שקשה לחזור למסגרת לימודים מסודרת, האם היו לך קשיים גם כשלמדת בתיכון? כדאי לברר את המקורות לחרדה ולקבל אותם כחלק של חזרה לתהליך למידה, ולקחת את העניין בפרופורציה! בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה