xyy

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/01/2003 | 21:29 | מאת: sag

שלום אני בן 29 ויש לי xyy (תסמונת קלינפלטר). האם יש קשר בין התסמונת לדיסלקציה וזכרון לתווך הקצר או הארוך? אם התשובה חיובית ,מה עליי לעשות? תודה.

כדאי להפנות את השאלה הזאת לפורום גנטיקה או פסיכולוגיה כי אינני יכולה לענות בצורה חד משמשעית!

16/03/2003 | 00:35 | מאת: מקסי

שלום רב שמי מקסי ויש לי בן , בגיל 7 , גם הוא בעל תסמונת XYY יש לו עיקוב התפתחותי רב בעיקר בדיבור ובאכילה האם תוכל לתת לנו רעיונות מניסיונך בחיים . ממתין לתשובה בכבוד רב מקסי מ

12/04/2003 | 12:25 | מאת: sag

מקסי חשבתי רבות אם לחזור אלייך שכן אני חושב שאני לא אוכל להיות לך לעזר רב היות ואת תסמונת קלייפנטר גיליתי רק אחרי שרצינו להביא ילדים. לא ידעתי שאני נושא את התסמונת הזו כל חיי ולכן היו לי חיים די נורמלים. בכל זאת היו ויש לי עד היום קשיים בדפוסי לימוד, כגון מתמטיקה ובעיה של זיכרון לתווך קצר. אני מקווה שאתם יודעים שרוב נשאי ה xyy אינם יכולים להביא ילדים לעולם. אבל אני מקווה שהרפואה והמחקר יתפתחו ויגיעו לפתרונות עד שילדכם יגדל. sag

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה