גמגום לא חזרתי לבת 19

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

22/09/2018 | 02:15 | מאת: תמי

בתי בתה19 מתלוננת על כך שנתקעות לה מילים כל הזמן. היא רוצה להגיד מילה אבל אותה מילה נתקעת לה. ובנוסף, שיש לה הצטברות של רוק שהיא כל הזמן צריכה לבלוע בשביל לדבר. לפעמים היא רוצה להגיד את אותה מילה ולא יכולה והמצב ממש מתסכל אותה. זה לא גמגום חזרתי. השאלה אם יש סוג גמגום אחר של התקעות בתחילת משפט והאם שווה לבדוק את זה?

יש כל מיני בוגים של גמגון, אז בטח כדאי לפנות לעזרה והדרכה לקלינאי תקשורת המתמצא בתחום הגמגום. הטיפול נכלל בסל של שרותי בריאות בקופ"ח

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה