ליקויי למידה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

09/01/2003 | 12:33 | מאת: ימית

שלום רב, אבקשך להפנות אותי למקורות מידע ספציפיים ( ספרות, לינקים, ז'ורנלים ) לגבי טיפול של קלינאות תקשורת בבעיות קשב וזיכרון. תודה רבה, ימית.

אין מקורות מידע ייחודיים. הפרעות קשב וריכוז הינם מאפיינים של התנהגות וכישורי למידה של הילד וההתיחסות אליכם הינה חלק של מכלול התכנים, הקשיים וההתיחסויות הנדרשות במהלך טיפול בילד עם צורך בטיפול בשמיעה, שפה או בדיבור. תוכלי למצוא חיבורים דרך אתר הבית של קלינאי התקשורת www.ishla.org.il

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה