גימגום בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

27/12/2002 | 19:56 | מאת: רויטל

"פרידה קורנברוט" שלום ברצוני לשאול אני בת 25 סובלת מגימגום קל האם יש טיפול לגימגום גם למבוגרים ואם כן אודה לך אם תמליצי לי על טיפול והכן בתודה מראש

יש טיפול לגיל זה, אשר הינו גיל טוב להשרשת שינויים באנשים עם מוטיבציה גבוהה. חפשי במכון להפרעות בתקשורת בביה"ח הדסה והתיעצי גם עם קלינאי תקשורת האיזור מגוריך. בגיל זה הטיפול בגימגום עדיין מכוסה על ידי ביטוח הבריאות הממלאכתי. פני גם לאירגון של אנשים מגמגמים "אמבי" לקבלת התיחסות של אנשים הסובלים מגימגום קשה ומזדהים עם הקבוצה. www.ambi.org.il ובאתר של קלינאי התקשורת www.ishla.org.il בהצלחה!

29/12/2002 | 20:02 | מאת: מיכל חי ואולניק דפנה

שלום רויטל אם את מעונינת לקבל מידע לגבי "סדנת תקשורת ושטף " לאנשים מבוגרים עם גמגום, המתקיימת במסגרת ביה"ח איכילוב, נשמח אם תיצרי עמנו קשרבפורום , בכתובת האי מיל- [email protected] בברכה מיכל חי ואולניק דפנה- קלינאיות תקשורת המתמחות בהנחיית קבוצות.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה