חוסר עבודה בתחום???

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

22/12/2002 | 22:56 | מאת: דנה

בתור סטודנטית לקלינאות תקשורת, נאמר לי שיש צורך אדיר בקלינאיות בארץ, ושאין מספיק לענות לביקוש הרב. השבוע לראשונה סיפרה לי קלינאית תקשורת שקשה לה למצוא תעסוקה בתחום היות והיא לא מנוסה - הדבר נראה לי מוזר, לאחר שנאמר לנו על כך שממתינים לנו שנסיים ללמוד. האם יכול להיווצר מצב שבשל חוסר ניסיון לא יעסיקו אותי? ובאילו תחומים נזקקים לאנשים בתחום במיוחד. גמגום, בליעה וכד'. תודה מראש

24/12/2002 | 12:01 | מאת: קילא

שלום יש ביקוש לקלינאיות תיקשורת אנחנו מחפשים קלינאית תקשורת בגן של בני בן ה6 ועדין לא מוצאים כולם תפושות

קלינאי אשר סיים את לימודיו זקוק להדרכה כדי לעבוד בצורה מסודרת ותוך קבלת גיבוי בתקופה הראשונה לעבודתו. עדיין לא שמעתי על קלינאי שלא קיבל עבודה מחוסר נסיון. יכול להיות שיש סיבות נוספות לאי קבלת לעבודה, כמו חוסר במישהו שידריך אותה וחוסר נכונות של המעביד לשלם עבור ההדרכה או לאפשר לה לקבל הדרכה,,, יוכל גם להיות שהיה מועמד אחר לאותה משרה ומישו אחר היה עדיף על פניה לקבלת העבודה? בכל מקרה, השדה צמא לקלינאים בעלי נכונות ללמוד ולעבוד בכל תחום, עם או בלי נסיון. סיום הלימודים מהווה רק כניסה למקצוע ובמשך כל השנים יש צורך וחובה להמשיך ללמוד ולהשתלם!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה