קשיים בדיבור אצל אדם בוגר

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

29/10/2017 | 13:57 | מאת: י.ע

שלום, אני בן 25 ובמשך שנים חווה קשיים בדיבור,הבעיה באה לידי ביטוי בלחץ גדול בגרון בזמן דיבור וחוסר יכולת לדבר בצורה נינוחה . בדקתי במרפאת א.א.ג ביחד עם קלינאית תקשורת והמיתרים נראים תקינים,עבדתי אפילו עם קלינאית תקשורת תקופה אבל לא הרגשתי שינוי כלשהו . אני רוצה לבדוק את הבעיה בכיוון של נשימה . האם רופא ריאות הוא הכתובת? איזה רופא אחראי על עניין הסרעפת? אשמח לתשובה, תודה :)

תפני לקלינאי/ת תקשורת בעל/ת נסיון בטיפול בקול. הטיפול כולל תירגול בנשימה, שהיונ הבסיס להפקת קול.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה