המשך לשאלה קודמת פעוט בן שנתיים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

15/09/2017 | 22:31 | מאת: אולגה

היי בהמשך לשאלתי רציתי להוסיף שהוא גם אומר בהרבה מילים שהן ארוכות יותר ומסובכות יותר מאבא וסבתא ומאמא, הוא אומר רק את תחילת המילה או את סוף המילה. למשל- מוצץ הוא אומר צץ, כדור הוא אומר כא. ועוד דבר ששכחתי להוסיף, שהוא גדל בבית דו-שפתי. רוסית ועברית. רוב המילים שהוא אומר מלא או חלקית הן ברוסית דווקא.

סבלנות, עד גיל שנתיים וחצי, לפחות! ואולי יותר עקב החשיפה לשתי שפות. אני חסידה של שתי שפות, ממליצה להיות עקביים... שפה אחת לכל אדם ולא לבלבל בין השפות בילד צריך ללמוד שתי מערכות מקבילות

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה