pdd...?

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

15/11/2002 | 17:41 | מאת: miri

שלום! הייתי רוצה לקרוא חומר אם אפשר שם של אתר בעברית על PDD.. זה מאוד חשוב לי תודה מירי

חפשי באתר google בעברית ותקבלי מספר רב של מקורות. תוכלי גם לחפש בכתית המילה אוטיזם או pdd בכתובת ולראות מה את מקבלת. אי חושבת שיש גם קישור באתר של קלינאי התקשורת ובודאי שיש שם מידע בסיסי בנושא www.ishla.org.il בהצלחה!

18/11/2002 | 20:28 | מאת: סיגל חורי

הספר הכי עדכני ומקיף בעיברית בנושא הוא "הכושר לקשר" של סוזן לוינגר ופנינה קליין. ניתן להשיגו בחנויות ספרים "רגילות" או אוניברסיטאיות. הספר הוא בהוצאת "אח". כמו - כן באתר של הרגודה יש פרק של שאלות ותשובות שייתן לך ידע ראשוני וכללי בנושא.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה