טיפול בטינוטוס ומנייר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/01/2000 | 09:20 | מאת: אלעד

לכל המעוניין. שאלתי, מיזה שנים אני סובל מסחרחורות וציפצופים באוזניים, באחד העיתונים קראתי על טיפול בבעיות הנ"ל באמצעות לייזר (אם אנני טועה בביה"ח תל השומר), האם ידוע על סוג זה של טיפול? האם כן, מה מידת הצלחתו? אודה לתשובתך.

27/01/2000 | 22:12 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

שלום! הרעיון פשוט בדומה לניתוח המקובל כפתורים - לשחרור הלחץ באיזור ואם זיכרוני אינו מטעני ישנו טיפול כזה דווקא בירושלים. קרא בהודעות קודמות הודות טיפול בנרות הופי. בהצלחה.

31/01/2000 | 12:48 | מאת: אלעד

יואל שלום אשמח באם תוכל לכוון אותי להיכן לפנות בירושלים. אודה לתשובתך.

15/09/2000 | 19:02 | מאת: גלעד

שמי גלעד עם בעייה זה פרט לסחרחורות ראיתי כתבה בידיעות אחרונות ראה קובץ מצורף אם תצליח לחלץ מידע נוסף , אשמח לדעת על כך בתודה גלעד.

מנהל פורום אף אוזן גרון