בחילות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/08/2000 | 11:35 | מאת: רונן

שלום רב, איזו תרופה ניתן לקחת ללא מרשם רופא , נגד בחילות בזמן הפלגה בים. אני יוצא להפלגה בשבוע הבא, אשמח לקבל תשובה , אם אפשרי תרופה אשר אינה מרדימה או מטשטשת. תודה

16/08/2000 | 21:20 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום רונן. ישנן מדבקות הנצמדות לעור ומשחררות חומר המקל על התחושה הרעה בהפלגה. המדבקה מחייבת מרשם רופא משום שעשויות להתעורר תופעות לואי במיוחד באנשים עם לחץ תוך עיני מוגבר, הפרעות בקצב הלב, ושינויים בלחץ הדם. מה הבעייה לקפוץ ל א.א.גרון ולהינות אח"כ מההפלגה ? בילוי נעים !

מנהל פורום אף אוזן גרון