שינוי צבע הלשון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/12/2000 | 16:39 | מאת: יעל

שלום רב לפני כשבוע סיימתי טיפול משולש בעקבות גילוי של הליקובקטרי פילורי קיבלתי למשך שבוע קרין+לוסק+מוקסיפן פורטה צבע הלשון שלי בחלק הפנימי חום כהה עובדה זו גורמת לי לבהלה רופאת המשפחה טוענת שיתכן שזו תופעת לוואי של לקיחת התרופות האם היא צודקת תוך כמה זמן זה אמור לעבור אם כן? בתודה מראש יעל

11/12/2000 | 21:16 | מאת: ד"ר ארז בנדט

שלום יעל > רופאת המשפחה טוענת שיתכן שזו תופעת לוואי של לקיחת התרופות > האם היא צודקת כן. ייתכן גם מעישון לאחר טיפול אנטיביוטי (קלרין+מוקסיפן) יש לקחת בחשבון גם פטריה ולבצע משטח לשון.

11/12/2000 | 23:44 | מאת: יעל

לאיזה רופא עלי לפנות כדי לבצע משטח לשון על מנת לברר אם ישנה פטריה? תודה יעל

מנהל פורום אף אוזן גרון