נזלת בזמן האכילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/01/2000 | 14:21 | מאת: עופר

שלום ברצוני לקבל יעוץ או הכוונה כיצד אוכל לטפל או אם בכלל ניתן לטפל בתופעה בה בכל פעם שאני אוכל ולא משנה מה ( חם, קר, חריף, מתוק ) מופיעה נזלת תודה עופר

12/01/2000 | 22:05 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

שלום! יכולות להיות מספר סיבות אך העיקרית, ויש לשים יותר לב לענין שאולי הינך אלרגי למזון מסויים? או צירופי מזון? מתי התופעה מתבטאת יותר בחורף או בקיץ וממתי התחילה התופעה, כמה זמן נמשך? מה גילך והאם הסביבה בא אתה נמצא ישנו גורם אלרגני?

13/01/2000 | 08:07 | מאת: עופר

תודה על התשובה. כיצד ניתן לדעת או לבודד את מרכיב המזון אשר עבורו התופעה פעילה? לגבי עונות השנה אין עונה מיוחדת בה תופעה זו בולטת במיוחד. אני בן 29 והתופעה נמשכת זמן רב ( מספר שנים ) הסביבה בה אני נמצא הינה סביבה משרדית ולא נראה כי ישנו איזה שהו גורם אלרגי אך כיצד ניתן לדעת? ושוב תודה עופר

מנהל פורום אף אוזן גרון