דלקות גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/12/2000 | 12:44 | מאת: יהל

אני בת 33, נשואה + שני ילדים (2,5) וסובלת מדלקות גרון חריפות ביותר שחוזרות ונשנות (כל שבועיים - דלקת חוזרת, גם לאחר טיפול אנטיביוטי מלא) - כך במשך כארבעה חודשים בשנה (בחורף) מאז הולדת בני הראשון ועד היום. האם ניתוח להוצאת השקדים זהו הפיתרון היחיד? האם באמת יהה זה פיתרון - או שהדלקות יעברו לגרון עצמו? האם יש עוד פתרונות?

08/12/2000 | 00:14 | מאת: ד"ר ארז בנדט

במידה ומדובר בדלקות שקדים!! ולא בדלקות גרון - הרי שהפתרון עבורך עשוי להיות כריתת שקדים. פתרון אפשרי אחר, שוב כאמור במידה ומדובר בדלקות שקדים חוזרות עם משטחי גרון חיוביים לסטרפטוקוקוס - טיפול מונע בזריקות פניצילין עם התחלת תקופת הדלקות.

08/12/2000 | 18:26 | מאת: קינייסולוגית

ליהל מציעה לך לעבור טיפול קינייסולוגי!

מנהל פורום אף אוזן גרון