דלקות אזניים לילדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/12/2000 | 09:54 | מאת: אוזנן

לכל ההורים המיואשים שלום עיזבו את האוגמנטין. חיזרו לתרופות סבתא שפותרות גם את בעיית הנוזלים באזניים וגם את הדלקות החוזרות : שימו שתי שיני שום בכוסית עם מעט שמן זית שיכסה את שיני השום. יש לאטום את הכוסית למשך חצי שעה (בנייר או ניילון) והתרופה מוכנה לשימוש. ההוראות הן לטפטף שלש טיפות בשכיבה על הצד ולהמתין שלש דקות. לחזור על הפעולה באוזן השניה. לבצע שלש פעמים ביום. אחרי מספר ימים גשו לרופא לבדיקת אזניים (חשוב) ותיוכחו שאתם בדרך הנכונה. אין מה לפחד. שמן זית ושום אינם יכולים להזיק. לעומת זאת אוגמנטין יכול לגרום לשלשולים ולתופעות לואי נוספות. אם הצלחתם נא לדווח בעלי ניסיון

04/12/2000 | 13:10 | מאת: עומר

תודה רבה על העיצה יש בזה משהו גם אני שמעתי

04/12/2000 | 23:55 | מאת: ד"ר ארז בנדט

המקור לשיטה זו הוא בתכונותיו נוגדות הדלקת והזיהום של השום. אם כבר אז כדאי לכתוש שום לתוך השמן ולטפטף בטווח של דקות לאחר הכתישה לאוזן (אחרת ה ALLICIN מתפרק תוך מספר דקות לחומר שאינו פעיל נגד זיהומים). תפקידו של השמן להרגיע את תחושת הצריבה. ברם אולם שימו לב!!!!! הטיפול ה"עממי" הנ"ל משמש כנד דלקות אוזן חיצונית. דלקות!! וזיהומים!! לא! חוזר, לא! כנגד נוזלים באזניים.

12/12/2000 | 14:40 | מאת: אירית טויטו

שלום לך, אני אמא שהילדה שלה סובלת המון מדלקות אוזניים. השאלה שלי אליך, האם "התרופה" הזאת פותרת לתמיד את בעיית הדלקות אוזניים שחוזרות ונישנות? והאם זה עוזר כאשר הילדה שלי עם חום גבוה בגלל הדלקות אוזניים? האם זה משפיע מיידית ומקל את הכאב? תודה, אירית

13/12/2000 | 09:08 | מאת: תפארת.

ניסית להוריד מהתפריט שלה מוצרי חלב? אפשר להחליף בסויה, יש הרבה ילדים שבעיות האזנים שלהם הם ביטוי אלרגי למוצרי חלב. לסלק חלב ומוצריו מהתפריט, אפילו שוקולד לא לקנות חלבי, ולא מריר רגיל (כי יש בו 5 % חלב, אז הוא אפילו חלבי למי ששומר כשרות) לקנות שוקולד, שכתוב עליו פרווה . כי אז בטוח שאין בו שום כלום חלב. לא גלידה חלבית, לא טופי חלב, שום כלום. להפסיק משקאות קלים בפרט קולה למיניה. עשינו את זה עם אחין, אחרי מסלול יסורים קשה, ולמרות שהרופא היה מאוד ציני וספקני לגבי הדיאטה הזו, וראה איזה פלא, אין אפילו דלקת אוזנים אחת מאז. ומדובר על שנים מאז. אחרי תקופה של אנטיביוטיקה חריפה ביותר .

13/12/2000 | 08:59 | מאת: תפארת.

אוזנן, לפי סבתא שלי, צריך לחמם את השמן עם השום, להוציא את השום (אחרת הוא נתקע באוזן) והשמן מוכן לשימוש.

מנהל פורום אף אוזן גרון