קרדית אבק הבית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/01/2000 | 17:49 | מאת: המתעטש

ד"ר שלום אשמח לדעת מהי קרדית אבק הבית, ולמה המון אנשים רגישים לה?

16/01/2000 | 20:05 | מאת: אפרת

שלום המתעטש, קרדית אבק הבית הינה אחר הגורמים שמגרים ביותר חולים באלרגיה כדוגמת אסטמה. קרדית אבק הבית מצויה בתוך האבק בביתינו והיא אלרגן מאוד משמעותי אצל חולי אסטמה. לא ברור מהי סיבת הרגישות לקרדית אבק הבית, והטיפול ברגישות מסוג זה קשה ביותר. אפרת

14/03/2000 | 11:29 | מאת: aargov

1. מה השפעה קרדיט אבק הבית על חולי אסטמה 2. האם ההשפעה תתגבר משנה לשנה או שהיא תלויה בגורמי סביבה אחרים (אוורור וכו') 3. בשיחה התוכנית הבוקר של ערוץ 2 דווח, השבוע, רופא אודות חיסון. האם אפשר לקבל אינפורמציה

מנהל פורום אף אוזן גרון