שאלה לרופא בלבד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/12/2000 | 00:57 | מאת: גילת

שלום, אני סובלת מידי חודש, מספר ימים לפני קבלת הווסת, מכאבי גרון חזקים. במשטחים שעשיתי הצמיחה היתה רגילה למעט באוגוסט ובנובמבר, אז היה סטרפטוקוקוס. האם יש פתרון לבעיה? נ.ב - שאלתי את השאלה פעמיים, ופעמיים לא קיבלתי תשובה, כולי תקווה שעם מנהל חדש של הפורום אזכה סוף סוף לתשובה המיוחלת.

01/12/2000 | 14:27 | מאת: ד"ר ארז בנדט

התופעה מוזרה ולא שגרתית. אפשרות שעולה במוחי, אם כי אזוטרית מאד, מצב נדיר של אנדומטריוזיס בשקדים. אנסה להעלות את תלונתך הלא שגרתית בפני קולגות בקבוצת דיון בינלאומית באינטרנט.

01/12/2000 | 19:45 | מאת: גילת

ועל הנכונות לבדוק יותר לעומק את הנושא. וסליחה על הבורות, אך מה זה אנדומטריוזיס?

06/12/2000 | 19:03 | מאת: אכ

מבקש שמות וטלפונים של רופאים המתמחים בריח פה. הבעיה שלי איננה שיניים - לפחות איננה רק שיניים. ייתכן שלאחרונה בגלל שיניים המצב החמיר. הבעיה הבסיסית איננה שיניים.

מנהל פורום אף אוזן גרון