דלקת בבלוטת החלב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/08/2000 | 15:07 | מאת: אילנית

שלום, לאחר שבוע של כאב באוזן וגולה שנראתה בתוכה פניתי לרופא אף אוזן גרון שאבחן את הבעיה כדלקת בבלוטת החלב. הרופא נתן לי אוגמנטין עם הפניה לבית חולים לניקוז (במקרה שהאנטיביוטיקה לא תעזור). האוגמנטין גרם לי כאבי בטן חזקים ונאלצתי להפסיק לקחת אותו לאחר 5 ימי שימוש. אמנם אין כאבים והגולה "התכווצה" אבל עדיין נמצאת. שאלתי היא: האם לפנות לבית החולים או להשאיר ככה את האוזן והגולה תרד במשך הזמן? תודה רבה אילנית

09/08/2000 | 20:56 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום גלית כדאי לפנות לבית חולים כדי לעקור את הבלוטה אחת ולתמיד אחרת הזיהומים ישובו ויחזרו. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון