ריחות מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/08/2000 | 18:40 | מאת: נוריתי

שלום ד"ר, אני בת 25, מגיל 12 אני סובלת מהפצת ריחות רעים באף ניגשתי לרופא, מסר שאין טיפול לתופעה כזאת אינני יודעת איך נוצרים ריחות לא נעימים מהאף, האם תוכל לייעץ לי בעניין הזה? בתודה מראש נוריתי

09/08/2000 | 20:53 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום אם הבנתי נכון - נודף ממך ריח רע שמקורו באף. כדי לטפל בתופעה חייבים לבדוק את חללי האף לוע האף, לקחת משטחים לתרביות מהאף, ולבדוק את מצב הסינוסים. נשמע לי בסבירות גבוהה כי את סובלת ממחלה זיהומית או דלקתית כרונית באיזור. אנא פני לרופא א.א.גרון וערכי את הבירור המוצע. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון