מעין גידול על הלשון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/08/2000 | 22:42 | מאת: חגית

שלום רב, מזה כחדשיים יש לי מעין גידול באמצע הלשון, באורך של כ ס"מ ובעובי של כ- מ"מ. בצבע לבן זה לא מפריע לי במיוחד, רק לפעמים כשאני מדברת. אני לא יודעת מה גרם לזה, וככל הזכור לי זה הופיע פתאום. בהתחלה חשבתי שזה פצע ושזה יעבור, אבל זה נמשך כבר די הרבה זמן. שאלתי היא מה זה יכול להיות, והאם זה מסוכן? תודה מראש חגית

09/08/2000 | 19:56 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום חגית נגע בלשון מחייב בדיקה, הסתכלות ומישוש כולל של הלשון והצואר, ולעיתים ביופסיות וצילומים, ורק אחר כך ניתן לעמוד על טיבו המדויק ואו סכנות שהוא צופן.. אינני יכול לחוות דיעה דרך האינטרנט על נגע שלא ראיתי ובדקתי ביסודיות. אני מאד ממליץ לפנות לרופא א.א.גרון בהקדם האפשרי ולהבדק. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון