מה היתרונותוהחסרונות של ניתוח בקונכות ע"י גלי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/08/2000 | 00:40 | מאת: ליאת

אני אמורה לעבור ניתוח להורדת פס (strip) מהקונכות התחתונות. רציתי לברר מה היתרונות והחסרונות של שימוש בגלי רדיו למטרה זו לעומת סכין לעומת לייזר? בתודה מראש ליאת

09/08/2000 | 19:43 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום ליאת יתרונות : לא כואב לא מדמם, משך אשפוז מינימלי, נחמד וקל למטפל. חסרונות : יעילות לא מוכחת, חזרה מהירה של הסימפטומים. סכין : מדמם , כואב, מחייב הרדמה, יתרונות : אם נעשה נכון - ריפוי וגמרנו, אין חזרות של התלונות, לדעתי האישית הדרך המומלצת. לייזר : באמצע בין שניהם, חסרון עקרי _ נטייה לחזרה של הקונכה לגודלה המקורי. בהצלחה

21/09/2000 | 16:04 | מאת: דנה

ליאת שלום, נתקלתי בפנייתך, ורציתי להציע לך לבקר באתר האינטרנט של "סומנוס קליניק": www.somnus.co.il, אשר בו תמצאי חומר נוסף אודות היתרונות והחסרונות שבשימוש בגלי רדיו ביחס לשיטות הניתוחיות (סכין ולייזר). כמו כן, אשמח למסור לך פרטים נוספים ו/או לשלוח לך חומר בדואר. תוכלי ליצור עימי קשר ב- 03-5441144. בברכה, דנה

מנהל פורום אף אוזן גרון