לד"ר אליאב שלום וברכה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/08/2000 | 23:07 | מאת: ביטון יצחק

שלום לפני כשבוע חשתי כאבים עזים מאחורי האוזן הימנית, זה קרה לפני שעליתי לישון מאז אותו בוקר כאשר התעוררתי ,חשכו עיניי. להפתעתי גילתי שחצי מהצד הימני של פניי השתתק! זאת אומרת: אני מחייך לצד אחד אני מרגיש רק נחיר אחד העין הימנית שלי לא נעצמת אינני מצליח להרים את שתי הגבות אינני מצליח לאכול על הצד הימני בקיצור כל צידו הימני של פניי השתתק לחלוטין אשמח מאוד....... אם תוכל לעזור, ליעץ בכל דרך אפשרית בתודה מראש!!! ביטון יצחק

09/08/2000 | 19:35 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום יצחק הדרך הטובה לקבל עזרה היא לפנות מייד לרופא א.א.גרון לעבור בדיקה יסודית כולל בדיקת שמיעה ולהתחיל טיפול. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון