הגורמים לחרשות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/08/2000 | 12:24 | מאת: חדד ירדנה

שלום אני עורכת עבודה סמנריונית על חרשות, והיתי מעונינית לקבל שמות של ספרים וחומר , על מה גורם לחרשות וכיצד זה בא לידי ביטוי בגוף ? תודה ירדנה חדד.

07/08/2000 | 21:13 | מאת: מאיה-אודיולוגית

שלום ירדנה. אני אודיולוגית-עוסקת בהערכת שמיעה ע"י בדיקות שמיעה והתאמת מכשירי שמיעה. חומר רב בנושאי שמיעה וחרשות נמצא בספריה שבבית הספר להפרעות בתקשורת הנמצא בבית החולים שיבא בתל השומר. הטלפון של החוג להפרעות בתקשורת, הוא 03-6419217 שם יתנו לך את שעות הפתיחה של הספריה. אם תרצי בפרטים נוספים, את יכולה להשאיר לי שאלות בפורום ואני אענה. בהצלחה, מאיה

09/08/2000 | 19:17 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום ירדנה אני ממליץ על Otolaryngology- Head and neck Surgery מהדורה שלישית , קיים כרך שלם העוסק במחלות אזניים, ומספר פרקים המפרטים ביסודיות את מנגנוני החרשות, סוגיהם וכדומה. זהו ספר הבסיס ברפואת א.א.גרון והוא מאד מפורט. ניתן למצאו בסיפריית הפקולטה לרפואה בטכניון בחיפה. או בכל ספריית מחלקת א.א.גרון המכבדת עצמה בהצלחה

09/08/2000 | 19:18 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

סליחה שמות המחברים לספר ; Cummings, Fredrickson, Harker, Krause, Schuller בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון