צלילה - אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

31/07/2000 | 15:29 | מאת: דבי

ד"ר שלום רב ! אני צוללת מזה כשלושה חודשים. משום מה אני לא מתפטרת מ"מים באוזניים" אחרי הצלילה יום יומיים ואפילו שלושה. קיבלתי טיפות אוזניים בשם דקס-אוטיק ובשלב הזה אין שינוי ניכר מה אתה ממליץ? תודה מראש

31/07/2000 | 22:08 | מאת: רמי

דבי שלום אני צןלל כבר די הרבה. קימות טיפות על בסיס אלכוהול , שמים אחרי כל צלילה 2-3 טיפות והבעיה נעלמת. כל רופא מכיר טיפות אלו,(שכחתי את שמם). בהצלחה בהמשך הצלילות רמי דבי כתב/ה: ------------------------------- ד"ר שלום רב ! אני צוללת מזה כשלושה חודשים. משום מה אני לא מתפטרת מ"מים באוזניים" אחרי הצלילה יום יומיים ואפילו שלושה. קיבלתי טיפות אוזניים בשם דקס-אוטיק ובשלב הזה אין שינוי ניכר מה אתה ממליץ? תודה מראש

09/08/2000 | 19:08 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום דבי דקסוטיק איננה רלוונטית לחלוטין למיים באזניים. זוהי תרופה שמטרתה טיפול בדלקת באוזן החיצונית או התיכונה במקרים מסויימים. מה פירוש מיים באזניים ? האם אובחנו נוזלים מאחורי עור התוף ? אם כן חובה מייד להפסיק לצלול ! אנא פרטי את תשובת הבדיקה שנערכה לך ואת בדיקת השמיעה כדי שאוכל להתייחס יותר ברצינות לשאלתך בהצלחה

10/08/2000 | 08:45 | מאת: דבי

דוקטור שלום רב! תחילה תודה. לא אובחנו מים מאחורי עור התוף? ובבדיקה שנערכה לי הבנתי שהיתה דלקת באוזן החיצונית. אני מצוננת מאוד ולכן לא אוכל לצלול בזמן זה. טיפלתי ב"מים באזניים" בדיקור סיני וכרגע אני מרגישה טוב יותר. בכל מקרה ארצה לדעת כי אם התופעה תחזור על עצמה בשנית, ואני יודעת בוודאות שהפומית שלמה ואינה מחוררת, מה כדאי לעשות? תודה מראש דבי

מנהל פורום אף אוזן גרון