התמכרות לטיפות אף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/11/2000 | 22:41 | מאת: שמעון

שלום רב! מאז ילדותי סבלתי ממחלת הסינוסיטיס. זהו פרט שבחרתי לציין. לפני כשנתיים חליתי בשפעת ומאז אני מכור לטיפות אף, אוטריווין. כל ניסיונותיי להפסיק נכשלו, אני בן אדם כבד משקל שלא יכול לנשום רק דרך הפה. ניסיתי טיפות המאופתיים, הינגלציות פיזיותרפיה-עיסוי אף. לצערי שום דבר לא הועיל. לפני כשנה הייתי אמור לעבור ניתוח לייזר, אך הורדתי משולחן הניתוחים עקב עליית לחץ דם מחומר המרדים.אני אובד עיצות, זה בעיה שסובלים ממנה על ממש.אני צריך לשים טיפות לפחות 5 פעמים ביום בכמות גדולה. דוקטור, מה עליי לעשות? אני רוצה להמנע מניתוח אף (שלא בלייזר) אשמח להתרשם מהערותיך בתודה

19/11/2000 | 23:19 | מאת: יולי

שלום! ישנם דרכים אלטרנטיביות לענין ותוכל לקרוא בפורום זה ובפורום רפואה משלימה!, כתוב בחפש סינוסיטיס ותראה ים בתשובות! ומשהו אחר: היכן היית אמור לעבור ניתוח לייזר בסינוסים? - איזה בי"ח? האם זה פרטי או דרך הקופ"ח, מה עוד ידוע לך בנושא ספציפי זה? אשמח לקבל כל מידע - ותודה מראש!

20/11/2000 | 17:17 | מאת: שמעון

שלום! כעקרון ניתוח לייזר עושים היון ברוב המקרים בבתי חולים פרטיים, כגון מדיקל סנטר בהרצליה. אבל ישנם דרכים לעבור את הניתוח גם בבתי חולים ממשלתיים, הכל תלוי ברצון הרופא. הניתוח הוא פשוט ביותר הנערך בהרדמה מקומית וללא סבל וכאב. מקווה שיכולתי לעזור.

מנהל פורום אף אוזן גרון