Roaccutane

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/07/2000 | 11:44 | מאת: ענבל

שלום רב, רציתי לשאול שאלה. קיבלתי לפני 3 חודשים מרופאת העור שלי תרופת נגד אקנה בשם Roaccutane. מצב האקנה שלי הוא קל ולכן הופתעתי לקבל תרופה שכזו, גם הרוקחים שפניתי אליהם מספר פעמים על מנת לקנות את התרופה, התפלאו על כך. בסופו של דבר, לאחר התלבטויות רבות, החלטתי להתחיל לקחת את התרופה (לאחר שראתי עליה והייתי מודעת לתופעות הלוואי הלא נעימות שיש לה). אני כבר לוקחת את התרופה חודשיים וקצת. קראתי אצלכם שבמקרים קלים ניתן לקחת את התרופה רק 3 חודשים ובמקרים יותר קשים צריך לקחת אותה חצי שנה. הרופאה שלי אמרה לי שלוקחים את התרופה במשך 5 חודשים. רציתי לשאול אם אני יכולה להסתפק ב- 3 חודשים בלבד בלי שזה יפגע ביכולת התרופה ובשיפור שהיא כבר השיגה עד עכשיו. אני רוצה להפסיק לקחת אותה רק אם אני בטוחה שהמצב לא יחזור לקדמותו. אודה אם תחזרו אליי

30/07/2000 | 19:44 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום עינבל אני בטוח שאת השאלה התכוונת להפנות לרופא עור ולא לא.א.גרון. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון