סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/07/2000 | 15:54 | מאת: שחר

ממצאי הc.t שערכתי במערות האף הראו הרס טוטאלי של המחיצות ,מלאות של רקמה רכה,המתפשטת לכיוון האף עצמו, וכן פוליפ מורחב. מאחר ואני סובלת מסינוסיטיס חמור וניקוז הסינוסים נדחה פעמים רבות בעקבות השביתה חלה החמרה ורציתי לדעת האם הרס המחיצות הוא תופעה שכיחה שקל לטפל בה או לחיות איתה או שמא הסתבכות מסוכנת(כמובן שאנשים הפחידו ודברו על סרטן).?

25/07/2000 | 15:39 | מאת: eliav23

שלום שחר באיזור הסינוסים והאף שכיחים תהליכים דלקתיים או גידולים שפירים הגורמים להרס מבנים גרמיים. גידולים ממאירים ייתכנו אך הם מאד מאד נדירים. לכן רק מבחינה סטטיסטית כדאי להרגע משום שההסתברות הגבוהה היא בעד תהליך דלקתי. הטיפול כאן חייב להיות ניתוחי. איני יכל לדון בקלות הפעולה הנדרשת משום שאינני רואה את הצילומים. על סוגי הניתוח האפשריים בודאי תשמעי בהרחבה מרופא א.א.גרון שלך בהצלחה.

30/07/2000 | 19:31 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום התשובה שלעיל נכתבה בידי מנהל הפורום בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון