הצטננות ונזלת!!!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/07/2000 | 15:20 | מאת: מחמד

אני מזה חודשים סובל מנוזלת רציפה , וכן מהצטננות שלא קשורה לחום או לכאבים כלשהם.....הייתי אצל הרופא המשפחתי וטען שזו אלרגיה , ונתן לי כדורים , אך הדבר לא עזר....ולפעמים אפילו נסגר לי האף וזה מקשה לי לנשום... תודה על העזרה

25/07/2000 | 15:34 | מאת: eliav23

שלום מוחמד לא אוכל לעזור על סמך מידע זה בלבד. חשוב מאד לבדוק ביסודיות את מערכת הלוע האף והצואר, לשאול אותך שאלות חשובות ולערוך מספר בדיקות מעבדה בנוסף. לפיכך מומלץ מאד לפנות לרופא א.א.גרון בהצלחה

30/07/2000 | 19:30 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום התשובה שלעיל נכתבה על ידי מנהל הפורום תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון