העדרות עקב נסיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/11/2000 | 20:42 | מאת: איתי ויזר

ד"ר גוב-ארי נעדר מהפורום עקב שהות בחו"ל לצרכים אקדמים. הנהלת האתר מגייסת רופא א.א.ג בכיר נוסף שיטול את מקומו. גולשים יקרים אנא העזרו בסבלנות מספר ימים עד כניסת מנהל הפורום החדש לתפקיד. בתודה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים [email protected]

12/11/2000 | 22:17 | מאת: מכחכח ונחנק

מחיקת ההודעה לא הוסיפה לך, איתי. רשום לעצמך נקודה שחורה על תקשורת.

13/11/2000 | 09:15 | מאת: חנה

איתי שלום האם הרופא שצורף לפורום יוכל לענות על שאלות שנשלחו בחודש האחרון או שיהיה צורך לשלחן שוב. רצוי להבהיר זאת על מנת שהפורום לא יוצף בפניות. איתי, אם הרופאים עונים לשאלות בהתנדבות רצוי היה להבהיר זאת אולי כך הפונים יהיו פחות תוקפניים כאשר התשובה מתמהמהת מאילוצים כלשהם. וגם מחמאה, באתר זה הצלחתי לקבל תשובות שהרופאים המטפלים לא סיפקו.

13/11/2000 | 20:21 | מאת: נעלבתי

ויאמר שהוא בחו"ל. התגובה שלך לא רלבנטית לאמירה של המכחכח. מפורטל ברמה של 'דוקטורס' הייתי מצפה לתחלופה או עתודה מיידית ולא לתשובות אידיוטיות כמו זו של איתיי, לצערי.

מנהל פורום אף אוזן גרון