התעטשויות מרובות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/07/2000 | 21:27 | מאת: לאה

שלום אני בת 45. מאז שאני זוכרת את עצמי, היתה לי בעיה שאני מתעטשת כ-10 פעמים ברצף. אני מעוניינת לדעת מה הסיבה שיכולה להיות לבעיה זו, והאם קיים טיפול ? תודה רבה לאה.

23/07/2000 | 20:44 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום לאה כדי לדעת את מקור הבעייה יש לשבת אצל הרופא , לספר על ההסטוריה הרפואית המתאימה, על מצב הבריאות הנוכחי, המשפחתי, על התרופות הניטלות כעת, להבדק ביסודיות רבה , כולל אף אוזן גרון וצואר ,להיעזר בבדיקות מעבדה, אולי כמה צילומים ואז אפשר להחליט מהי הבעייה, ואולי גם לעזור. אנא פני לרופא א.א.גרון שלך בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון