מנייאר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/07/2000 | 15:28 | מאת: אשל

אני סובל מירידת שמיעה וציפצופים באוזן ימין. מפעם לפעם התקפים של סחרחורות והקאות. שאלתי האם ישנה כיום תרופה למחלה זו. ראוי לציין שעשיתי CT וBERA והכל היה תקין.

23/07/2000 | 20:30 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום אשל לצערי מחלות רבות מתבטאות באופן זה, חלקן באמת מאובחנות כמנייר, חלקן כסיפיליס, חלקן כבעיות חיסוניות, וחלקן כדליפת נוזל אוזן פנימית - החוצה. ברור לפיכך שלא אוכל להציע פתרון לפני שהאבחנה ברורה מעבר לכל ספק. לשם כך אנא פנה לבירור יסודי אצל א.א.גרון, הבדיקות שציינת אינן מאוששות או שוללות מינייר. ישנן בדיקות אחרות ,חד משמעיות לאבחנת המחלה. אני משוכנע שרופא א.א.גרון שלך יידע להפנותך אליהן. בהצלחה

25/07/2000 | 08:29 | מאת: אשל

שלום ד"ר א. גוב-ארי אובחנתי ע"י שני רופאי אף-אוזן-גרון, שמחלתי היא מינייר שאלתי: אם ניתן לטפל תרופתית במחלה? בתודה רבה, אשל

מנהל פורום אף אוזן גרון