בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/07/2000 | 00:13 | מאת: אבי

לחברה שלי יש בעיה בבלוטת התריס.למעשה זה לא משפיע עליה כלל מלבד זה שהיקף הצוואר שלה הוא 32 ס"מ בעוד שהבנתי שאצל אדם ממוצע זה 29 ס"מ. רציתי לדעת על מה זה יכול להשפיע (כגון בעיות בכניסה להריון וכו') תודה רבה נ.ב הדואר האלקטרוני שלי אינו מקבל עברית אז אודה לך אם תענה באנגלית (רצוי פשוטה..) או ע"י קובץ טקסט בעבריץ שוב תודה

23/07/2000 | 20:18 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

Hi Avi By Far the most important problem regarding the thyroid gland is not its size but its function. You are strongly adviced to reffer to an ENT doctor and have your friend physically examined and also perform thyroid function tests. After you have accomplished that, you will be able to discuss her ability to become pregnant with your Doctor. Good luck

מנהל פורום אף אוזן גרון