פתרון לנזלת אלרגית???

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/12/1999 | 12:30 | מאת: רוני

תודה על התגובה המהירה. אני חושש מלקיחת חיסונים לאורך זמן. גם אין לי אמונה רבה (מנסיונם של בודדים אותם אני מכיר) שאכן הדבר יעיל ומבטיח פתרון. האם ישנן דרכים אחרות מוצלחות לטיפול בשורש הבעיה ולא בסימפטום. תודה מראש.

12/12/1999 | 22:10 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

רוני שלום! אין ספק שיש צורך כדבר ראשון למנוע את הגורם. עכשיו תשאל מהו הגורם? נכון! יש צורך לבדוק את הגורמים הסביבתיים או במזון או בכל מקום אחר (בדים, עבודה, חומרים) ולבודד את הגורם ולהימנע ממגע איתו. יש צורך תמידי לחזק את מע' החיסון (ולא רק בחורף) שכידוע נחלשת עם הזמן (ותשאל למה?) בגלל מצבי מתח-לחץ, אורח חיים מקולקל, מזון מעובד ועוד.... ישנם פתרונות "רגילים" שהעיקרון שלהם הוא "לסתום חורים" או "לפקק" - ז"א יש נזלת אז צריך לדחוף אותה חזרה ובשלב מאוחר יותר זה יצא דרך דלקת באוזן, או, בנקבים אחרים, זהו תהליך חכם שמזהיר מפניח סכנה ולמה לדכא זאת???? פתרונות אלטרנטיביים הם: לבודד את הגורם לאלרגיה - ךתשאל על המזון, סביבה, וכד ואף להסתייע בבדיקה קינסיולוגיה ובמעבדות לחזק מע' חיסון כללית ומע' נשימה עליונה בפרט - כגון ויטמינים ומינראלים, שמנים ארומטיים והומאופטיה. לשחרר את האיזור הפיזי - אף ולשחרר את המקום רגשי-נפשי (ותחשוב מה מסמל האף וה"דמע" ממנו)* וכמובן יש צורך לראות את כל התמונה ולא רק סימפטום אחד ובכל לפתור מספר בעיות בטיפול הוליסטי - כוללני אחד ולא ללכת לאורטופד, כירוג וכו'..... הינך מוזמן לפנות דרך הדואל לייעוץ נוסף. יואל שניאור - מטפל הוליסטי - מפורום רפואה אלטרנטיבית.

14/12/1999 | 07:34 | מאת: דר' שלמה ו' מאיר

לרוני שלום, הטפול בחיסון הנו טפול בשורש בעיית האלרגיה ואינו מהווה טפול בתסמינים. יש בטפול בחיסון הצלחות נאות ויש גם כישלונות. אפילו הצלחה חלקית בטפול, כלומר הקלה במצבך, יש לראות כהישג. אך אף רופא לא יוכל להבטיח לך מראש הצלחה בטפול כלשהו. בברכה

16/12/1999 | 18:28 | מאת: רוני

תודה על התגובה. ברצוני לדעת מהם החסרונות הקיימים בלקיחת חיסונים לטווח ארוך. האם ישנם אי אלו תופעות לוואי או השערות לגבי סיבוכים בעתיד שיכולים לנבוע מלקיחת החיסונים. מה בעצם הטיעונים של אלו המזהירים מפני לקיחה ממושכת של חיסונים ????

16/12/1999 | 18:28 | מאת: רוני

תודה על התגובה. ברצוני לדעת מהם החסרונות הקיימים בלקיחת חיסונים לטווח ארוך. האם ישנם אי אלו תופעות לוואי או השערות לגבי סיבוכים בעתיד שיכולים לנבוע מלקיחת החיסונים. מה בעצם הטיעונים של אלו המזהירים מפני לקיחה ממושכת של חיסונים ????

מנהל פורום אף אוזן גרון