ציפצופים באוזן וירידה בשמיעה.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/07/2000 | 14:52 | מאת: ירון

שלום. שמי ירון (בן 30), ומזה כשנה אני סובל מצפצופים באוזן שמאל וירידה בשמיעה! לאחר התיעצות עם רופא מומחה, נאמר לי כי אני סובל מ"אותוסקלרוסיס" וניתן לשפר את המצב ע"י נתוח והחלפת עצם פנימית בתוך האוזן . ברצוני לדעת מהם סיכויי ההצלחה בינותח מסוג זה, ומה הסיכונים ?. כמו כן ברצוני לדעת האם קיים מכשיר שמיעה, לתיקון הבעיה, שאינו נראה כלפי חוץ ? תודה.

19/07/2000 | 11:00 | מאת: ח-ש

ירון מומלץ לך לבדוק התאמת מכשיר שמיעה פנימי שכולל "מיסוך" להקלה בנושא הצפצופים,אני אישית נעזר במכשיר כזה , כמו כן מומלץ לך לפנות לרופא נאורולוג ולבקש הפניה לביצוע צילום סי-טי של הראש מאחל לך רפואה שלמה בברכה ח-ש

19/07/2000 | 19:39 | מאת: ירון

שלום ח-ש, האם תוכל לפרט מעט לגבי מכשיר השמיעה כגון, מחיר, האם הוא נראה מבחוץ, יתרונות וחסרונות וכמו כן היכן רכשתה אותו. תודה, ירון

20/07/2000 | 21:47 | מאת: מטסרו אברהם

שלום רב ברצוני לשאול האם יש באפשרותך למסור לי מידע כיצד אוכל להשיג את ד"ר ליפי בארה"ב מומחה לניתוחי עצם שמע? בתודה מראש מטסרו אברהם.

21/07/2000 | 09:24 | מאת: ירון

ממש לא! אין לי שום ידע מיוחד בנושא, ואני מתלבט בעצמי. הייתי מאד מעוניין לדבר עם מישהו שעבר ניתוח כזה, ולשמוע ממנו האם זה שיפר את מצבו. ירון.

23/07/2000 | 19:47 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום אברהם אנסה לברר זאת בעבורך. להשתמע

23/07/2000 | 19:50 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום ירון סיכויי הצלחת הניתוח תלויים מאד כמובן בכישורי ונסיון המנתח. בידי מנתח טוב, סיכויי ההצלחה גבוהים מאד. כמובן שישנה אפשרות שלא לנתח ולהרכיב מכשיר שמיעה. סוג המכשיר המותאם - נראה או לא נראה ,מאד תלוי בחומרת ליקוי השמיעה, בדרך כלל ליקוי שמיעה קל ניתן לתיקון על ידי מכשיר קטן, שקוף שנכנס לתוך האוזן והוא כמעט שלא נראה. אני חייב שוב להדגיש כי תוצאות הניתוח בדרך כלל טובות מאד - שוב, במרכזים בעלי נסיון. בהצלחה.

מנהל פורום אף אוזן גרון