מי מטפל בארץ בנושא של פטריות באף?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/07/2000 | 14:24 | מאת: אור

תאריך: 5-07-2000 22:08 אני סובלת כבר שנים מגודש באף שמאד מפריע לי לנשום בלילה. בדיקות אלרגיה היו שליליות. אני משתמשת במשאפים סטרואידיליים. ראיתי שבמיו קליניק גילו שיתכן ופטריות באף גורמות לתגובה של מע' החיסון, (ולא לתגובה אלרגית), ושמפתחים שיטה לגדל את הפטריות הללו, ותרופות שספציפיות להן. רציתי לברר האם ידוע על מומחה או מרכז בארץ שכבר מטפלים בשיטה הזו? אני יודעת שבמאמר שלהם לפציינטים הם אומרים שהם עדיים מפתחים תרופות, אך מה קורה באמת כרגע בתחום זה? המאמר הנ"ל הוא בכתובת הבאה: http://www.mayo.edu/comm/mcr/news/news_773.html

23/07/2000 | 19:46 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום אור הידיעה שקיימים אורגניזמים חיים שגורמים לתגובה אלרגית בדרכי הנשימה ובאף איננה חדשה. כל מרפאה אלרגית או מרפאת א.א.גרון בבתי החולים המרכזיים בישראל אמורה לתת מענה לבעייתך, כולל חיסונים כנגד אותו גורם אליו אתה אלרגי ( זאת לאחר כמובן סדרת בדיקות אבחנתיות ) בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון