דום נשימתי - נחירות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/10/2000 | 11:37 | מאת: מ.ח.ש.

לפני מספר שנים, בבדיקה במכון השינה בטכניון, נמצא שיש לי דום נשימתי חריף. נעשה נסיון להשתמש במכשיר C.UP אך לא אני ולא רעיתי יכולנו לשאת את הרעש והמכשיר, הנושא הוזנח, אך לצערי יש לי תחושה שהמצב החמיר, בעיקר אני מרגיש במשך כל היום עייפות חריפה ורצון לישון. בנוסף לנ"ל, יתכן שיש קשר, לדברי רעיתי אני נוחר חזק מאד, עד כדי כך שאשתי נאלצת מידי פעם לעבור לחדר אחר. האם תוכלו לייעץ לי בנדון ו/או להפנות אותי למומחה אשר יוכל לעזור לי ?

30/10/2000 | 11:47 | מאת: קורין

אני סובלת מאותה בעייה . לאחר בדיקות התגלה שיש לי יבלת גדולה על מיתרי הקול שמהווה חסימה רצינית דרוש ניתוח להסרת היבלת ונאמר לי שהעיניין יסתדר . אנא אם יש לך מידע נוסף (אבחנה רפואית) שלח בE MEIL בתודה.

מנהל פורום אף אוזן גרון