סטרידו

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/10/2000 | 13:08 | מאת: צור

רופא הילדים של הבת שלי הודיע לי כי יש לה סטרידו (אבל לא רציני). מישהו יכול להסביר לי מה זה סטרידו וכיצד ניתן להימנע מזה? בברכת שקט ושלווה אב מודאג

23/10/2000 | 11:39 | מאת: חנוך

גם אצלנו אותה בעיה נתנו לתינוקת סטרואידים בבית החולים. מה זה??????????????

18/11/2004 | 23:20 | מאת: גליה גל

נכדי בן 5 חודשים, יונק, סבל מנשימה קולנית, והרופא קבע שהוא סובל מסטרידו. הוא טופל באינלציה בקופ"ח, וקיבל סטרואידים. המצב השתפר לימים אחדים, וחזר. חשוב לי מאד לדעת פרטים על המחלה, וכיצד אפשר להרפא . מחכה לתשובתכם, בתודה ובברכה, גליה - סבתא שרוצה מאד לעזור לו.

18/11/2004 | 23:21 | מאת: גליה גל

נכדי בן 5 חודשים, יונק, סבל מנשימה קולנית, והרופא קבע שהוא סובל מסטרידו. הוא טופל באינלציה בקופ"ח, וקיבל סטרואידים. המצב השתפר לימים אחדים, וחזר. חשוב לי מאד לדעת פרטים על המחלה, וכיצד אפשר להרפא . מחכה לתשובתכם, בתודה ובברכה, גליה - סבתא שרוצה מאד לעזור לו.

מנהל פורום אף אוזן גרון