צרידות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/06/2000 | 23:28 | מאת: אבי

אני סובל מצרידות קלה כבר מספר חודשים.הדבר מתבטא בקצת ליחה המצטברת בגרון וכמובן הקול שלי צרוד. אני לא זוכר מתי ואיך זה התחיל אבל לא נראה שזה משתפר (וגם לא מחמיר). למה זה? ואיך אני נפתר מזה? תודה מראש.

01/07/2000 | 23:18 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום אבי לא אוכל לקבוע מדוע הנך סובל מצרידות. הסיבות לצרידות רבות ומגוונות, השכיחות בינהן : הצטננות, צעקות או דיבור ממושך, שיעול קשה, עישון, יבלות על המיתרים, דלף חומצה מהקיבה אל הגרון וגידולים שפירים או אחרים. אין דרך להמלט - עליך לגשת לרופא א.א.גרון ולעבור בדיקת מיתרי קול. אני ממליץ - בהקדם. בהצלחה.

מנהל פורום אף אוזן גרון