רעשים באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/12/1999 | 00:03 | מאת: riki

זה כבר שלושה ימים שאני שומעת רעשים באוזניים, מן רעש של הים. אני ממש משתגעת מזה, זה בה והולך כל כמה זמן. במקרה לקחתי את הבת שלי לרופא ילדים וסיפרתי לו על זה. הוא בדק לי את האוזניים ואמר שיש לי נוזלים באוזניים. הוא אמר שאני יחכה מספר ימים ואם זה לא יעבור אז שאני יפנה לרופא אף אוזן וגרון. לי זה מאוד מציק, יש לך אולי טיפול שאני יכולה לעשות בבית מפני שמחר אין לנו רופא אף אוזן וגרון ועד יום ראשון אני ישתגע. הודה לך מאוד על עזרת ותשובתך בתודה ריקי

10/12/1999 | 15:46 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

ריקי שלום! קיראי על הטיפול הנרות הופי (בהודעת הפורום יותר למטה "הנרות הללו שאנו מדליקים" וכמובן ישנם טיפולים נוספים אלטרנטיביים כגון: תוסף מזון ג'ינקו-בילובה, אולם, יש צורך לוודא מספר עינינים לפני שנוטלים זאת. טיפול נוסף הינו NST שבה יעבדו על איזור מפרק הלסת ויגרום לשיחרור האזור. מוזמנת לייעוץ דרך הדואל! בהצלחה.

11/12/1999 | 09:01 | מאת: דר' שלמה ו' מאיר

לריקי שלום, רעש באוזניים או טינטון, מתלווה למחלות אוזניים רבות. הרעש יכול להיות רציף, ללא הפסק, אך הוא יכול להיות גם זמני, בא והולך וחוזר חלילה. אצלך הובחנה כבר הצטברות נוזלים באוזניים, גם למחלה זאת יכול להתלוות טינטון. הטינטון לפעמים טורדני מאוד והוא אפילו יכול לגרום סבל רב יותר ממחלת האוזן עצמה. אין ספק שאת צריכה לפנות לרופא אף, אוזן, גרון לשם אבחון וטיפול. על מנת להקל עליך את שתצליחי להגיע לרופא א. א. גרון, אני מציע לך ליטול Calmanervin Syrup, כפית אחת (5 סמ"ק) שלוש פעמים ביום. המדובר בתרופה מרגיעה שיכולה להקל על הטינטון, אך אין לה כל השפעה על הצטברות הנוזלים באוזניים. ניתן לרכוש את התרופה בבית מרקחת ללא מרשם רופא. מאחר שמדובר בתרופה מרגיעה רצוי שלא תנהגי בלילה במכונית למרחקים ארוכים, כדי למנועכל אפשרות של הרדמות ליד ההגה. אני מקווה שעצתי הצליחה להקל עליך.

11/12/1999 | 09:50 | מאת: דר' שלמה ו' מאיר

לריקי שלום, רעש באוזניים או טינטון, מתלווה למחלות אוזניים רבות. הרעש יכול להיות רציף, ללא הפסק, אך הוא יכול להיות גם זמני, בא והולך וחוזר חלילה. אצלך הובחנה כבר הצטברות נוזלים באוזניים, גם למחלה זאת יכול להתלוות טינטון. הטינטון לפעמים טורדני מאוד והוא אפילו יכול לגרום סבל רב יותר ממחלת האוזן עצמה. אין ספק שאת צריכה לפנות לרופא אף, אוזן, גרון לשם אבחון וטיפול. על מנת להקל עליך את שתצליחי להגיע לרופא א. א. גרון, אני מציע לך ליטול Calmanervin Syrup, כפית אחת (5 סמ"ק) שלוש פעמים ביום. המדובר בתרופה מרגיעה שיכולה להקל על הטינטון, אך אין לה כל השפעה על הצטברות הנוזלים באוזניים. ניתן לרכוש את התרופה בבית מרקחת ללא מרשם רופא. מאחר שמדובר בתרופה מרגיעה רצוי שלא תנהגי בלילה במכונית למרחקים ארוכים, כדי למנוע כל אפשרות של הרדמות ליד ההגה. אני מקווה שעצתי הצליחה להקל עליך.

20/01/2007 | 21:39 | מאת: שוש

מזה תקופה אבי סובל מרעשים באוזניו הוא מתקשה להרדם העיפות גורמת לו חולשה והוא על סף עילפון אודה לכם אם תסבירו לי על התופעה ועל הטיפול בה כמו כן למי ניתן לפנות

מנהל פורום אף אוזן גרון