בעיות בהבעת אותיות בצורה נכונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/10/2000 | 20:33 | מאת: עמא

אני בגיל 24 ואינני מצליח לבטא את האות - ר- בצורה נכונה. האם יש דרך טיפולית לבעיה זו בגיל כזה? תודות רבות ואיחולי בריאות לכולם

19/10/2000 | 06:27 | מאת: פרידה - קלינאית תקשורת

ניתן לטפל בדיבור וברכישת האות או "הגה" ר, גם במבוגרי, על ידי פניה לקלינאי תקשורת וקבלת טיפול אישי. פניה זו יכולה להעשות דרך הרופא המטפל שלך בשרותי קופ"ח בו הינך מבוטח או באופן פרטי. לקבלת שמות של קלינאים העובדים באיזור מגורך, ניתן לפנות לאגודת קלינאי תקשורת אשר תפנה אותך קלינאים הרשומים באגודה.

20/10/2000 | 15:23 | מאת: עמא

פרידה שלום תודה על התשובה בנושא אודה לך מאוד אם תגידי לי מה הסיכויים להגיד את האות בצורה ברורה ונכונה , ומהו סוג הטיפול שמקבלים אצל קלינאי תקשורת. תודות רבות

מנהל פורום אף אוזן גרון