חשיפה לגלים על-קוליים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/10/2000 | 12:54 | מאת: אבי

אילו נזקים עלולים להיגרם לאדם שנחשף (ללא אוזניות) לגלים על-קוליים בעוצמה גבוהה? מהי עוצמה גבוהה? אילו נזקים יגרמו לאדם שנחשף לגלים על-קוליים (ללא אוזניות) בעוצמה גבוהה? מהי עוצמה גבוהה של גלים על-קוליים?

30/10/2000 | 19:19 | מאת: אבי

אבי כתב/ה: > > אילו נזקים עלולים להיגרם לאדם שנחשף (ללא אוזניות) לגלים > על-קוליים בעוצמה גבוהה? מהי עוצמה גבוהה? > > > > > > > > > > > > > > > אילו נזקים יגרמו לאדם שנחשף לגלים על-קוליים (ללא אוזניות) > בעוצמה גבוהה? > מהי עוצמה גבוהה של גלים על-קוליים? > > > > > > > > > > > > > >

מנהל פורום אף אוזן גרון